top of page
IMG_0554.jpg
logo_blanc_edited.png

​Més de 100 anys

D'HISTÒRIA

...a la vora del mar

Qui som

Hola amics i amigues! Som una família d'emprenadors amb una llarga trajectòria com a pescadors i una genètica una mica particular, molts som celíacs. Fa més de 100 anys que ens dediquem a la pesca artesanal i l'hostaleria.

La nostra missió és donar a conèixer la diversitat d'espècies de peix del nostre territori i ampliar l'oferta de restaurants sense gluten a la comarca.

Ens agradaria utilitzar el coneixmenent que tenim sobre el medi marí del Mediterrani per crear consciència sobre l'impacte que tenen els nostres hàbits de consum i ser un referent a Catalunya de la cuina mediterrània especialitzada en els productes del mar i una elaboració lliure de gluten.

Per portar a terme el nostre projecte comptem amb tres establiments, tots ells al Maresme. El més antic és el xiringuito situat a la platja de Sant Pol de Mar que es va obrir al voltant del 1891, Banys Tarridas. A continuació, vàrem obrir el restaurant El Peix Grillat que es troba a Pineda de Mar. I ara també gestionem Mas Cànovas, una masia també a Pineda de Mar on portem a terme grans esdeveniments com casaments o concerts.

Els valors que ens defineixen són: la transparència, la tenacitat, la cooperació i la creativitat.

Esperem coneixe-us aviat

Sostenibilitat

Estem convençuts que la sostenibilitat és un factor molt important per donar valor al nostre territori i millorar la qualitat de vida de les persones. Per això, ens qüestionem constantment com podem fer que el nostre negoci sigui més sostenible i entre d'altres coses: utilitzem envasos biodegradables i bosses reciclables pel menjar per emportar, utilitzem productes locals, comprem a proveïdors i distribuidors de la comarca.

Dóna un cop d'ull a la guia de petites accions que hem creat per aplicar la sostenibilitat al nostre dia a dia:

Mar en calma

Solidaritat

Canviar el món és la suma de petites accions.

 

Amb la col·laboració de tots els nostres clients, amics, proveïdors, treballadors, i tothom qui hi va voler participar, l'any 2015 vàrem organitzar una festa solidària amb la finalitat de reconstruir una escola a un poble del sud-est del Senegal. Va ser així com va començar el nostre projecte solidari a Koussanar. Des de llavors hem seguit organitzant esdeveniments periòdicament que han servit per crear oportunitats de futur i millorar les condicions de vida d'aquesta població.

Fins ara s'han dut a terme accions en els següents àmbits:

EDUCACIÓ

Centre d'educació primària

- Rehabilitació estructural

- Construcció de més aules i lavabos

- Restauració de taules i cadires

- Compra de material escolar

- Tancament del recinte

SALUT

Centre d'atenció primària

- Rehabilitació estructural

- Construcció de la farmàcia

- Instal·lació de plaques solars

- Construcció d'un pou i instal·lació d'una bomba per tenir aigua corrent

IMG_0554.jpg

RESERVES

Reserves al

Tel. +34 615 419 386

HORARI

Obert de dilluns a diumenge de 08 a 21 hores

Divendres i dissabte

fins les 00 hores

Horari de cuina de 12:30 a 16 hores

Divendres i dissabte de 12:30 a 16 i

de 20 a 23 hores

SEGUEIX-NOS

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

UBICACIÓ

Carrer de la Riera, 3

08395 Sant Pol de Mar

Barcelona

bottom of page