1/1

Gestió familiar

Lunes

4:30 pm

La familia d'arrels Santpolenques va començar a compaginar l'ofici de la pesca amb l'hosteleria a partir de l'any 1891 aproximadament; va ser llavors quan es va obrir el "xiringuito" Banys Tarridas. Des del 2014, Ramon Tarridas (5ª generació) és al capdavant de l'empresa que actualment consta de tres establiments al Maresme:

- "Xiringuito" Banys Tarridas a Sant Pol de Mar, obert de maig a setembre.

- Restaurant El Peix Grillat a Calella, obert tot l'any.

- Mas Cànovas, una masia on organitzem esdeveniments com casaments i concerts durant tot l'any.

En Ramon, igual que les anteriors generacions de la familia, s'ha dedicat al món de la pesca artesanal durant més de 30 anys. Tot el coneixement adquirit durant aquests anys d'experiencia és el que únic, peculiar. En aquesta aventura, l'acompanyen les seves filles l'Eva i la Claudia (6ª generació).

Sense gluten

Lunes

4:30 pm

La celiaquía ronda per la genètica familiar, per aquest motiu tot el que oferim als nostres establiments és apte per celíacs. Per tal d'oferir un bon servei, ens encarreguem de formar a tots els nostres treballadors, tots els nostres treballadors saben què és la celiaquía i estan sensabilitats amb les alergia i les intolerancies. 

Sostenibilitat

Martes

10:00 am

La sostenibilitat ha sigut sempre un pilar molt important a l'hora de gestionar la nostra empresa. compromis, constantment millorant, creant recorregut, aplicant-lo a tots els àmbits.

Solidaritat

Sábados

11:30 am

L'any 2015, vàrem celebrar la primera festa solidaria que va donar peu a un projecte que s'ha anat ampliat any rere any al Senegal. 

Banys Tarridas.png
El Peix Grillat Calella.png
Mas Canovas.png