Notícies

Updated: Jun 7

Qui més qui menys s'ha vist afectat pels canvis d'aquests últims mesos. Alguns han tingut més feina que mai, d'altres han perdut la feina, alguns s'han trobat sols, d'altres massa acompanyats, alguns han perdut qualitat de vida i d'altres n'han guanyat. És veritat, per molts el coronavirus ha creat un abans i un després.

Sigui quin sigui el teu punt de partida, nosaltres estem convençuts que junts podem promoure un futur millor.


Ara més que mai ens hem de donar suport els uns als altres. Tots podem contribuir a produir riquesa al nostre territori, mantenir i crear llocs de treball i millorar la qualitat de vida dels que ens envolten.

Aquest principi sempre ha format part de la filosofia de la nostra empresa. Tant al Peix Grillat com als Banys Tarridas sempre hem prioritzat els productes de proximitat i treballar amb proveïdors de la nostra zona.


En aquests moments és més important que mai posar en pràctica aquesta filosofia, i a part del que normalment ja fem, volem fer un gest addicional per col·laborar i ajudar a reactivar l'economia.


Per això, per cada comanda per a dues persones oferim una ampolla de Pansa Blanca D.O. Alella per 5 €. Vàlid tant per dinars al restaurant com per comandes per emportar. Promoció per als 100 primers clients.

SalutBones notícies! Com ja sabeu tornem a obrir dijous 4 de juny i estem molt contents de comunicar-vos que...


Atenció: podreu dinar al restaurant - o - encarregar menjar per emportar 🥳

Esperem que aquesta notícia us faci tanta il·lusió com a nosaltres. Han estat uns mesos molt durs i estem desitjant amb moltes ganes tornar a fer-vos gaudir.


Per tal d'agilitzar el compliment de les mesures de seguretat agrairíem que, en la mesura de lo possible, reservéssiu taula amb antelació. Podeu fer la reserva trucant o enviant un whatsapp al número de telèfon del restaurant.


Per fi hem formalitzat l'opció de menjar per emportar. Hem afegit la secció "per emportar" al nostre web on anirem publicant i actualitzant els plats i menús que oferim. Aquest és l'enllaç directe de la secció: https://www.elpeixgrillat.com/per-emportar


També us volem comunicar que hem canviat el nostre horari d'obertura. Per ara, el nou horari serà el següent:

Dilluns - tancat

Dimarts - tancat

Dimecres - 13:00 a 16:00 h

Dijous - 13:00 a 16:00 h

Divendres - 13:00 a 16:00 h

Dissabte - 13:00 a 16:00 h

Diumenge - 13:00 a 16:00 h


Ara si...

Fins ben aviat 😍


Benvolguda clientela, ja falta menys per retrobar-nos en persona i és hora d'anar escalfant motors...


A partir del 4 de juny ja podreu gaudir dels nostres plats per emportar i estem impacients per explicar-vos el NOU SERVEI que oferirem. Es tracte d'un format innovador a l'hora de preparar la paella o la fideuà per emportar. La nostra motivació per buscar una alternativa al servei convencional ha sigut oferir-vos la millor paella per emportar i evitar que us mengeu l'arròs "covat".


Un dels principals avantatges és que podreu gaudir d'una paella o una fideuà acabada de fer tant si viviu lluny com si viviu a prop del restaurant. A més a més, ja no haureu de patir per si els convidats arriben tard i l'hora de recollida ja no coincideix amb l'hora de dinar, i ja no haureu de deixar els convidats esperant a taula i marxar a mig dinar a buscar la paella. Amb aquest nou format podreu gaudir de la paella o la fideuà acabada de fer a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Teniu ganes de saber com serà?


Us convidem a trobar-nos dissabte 30 de maig a les 17:00 h a Instagram.


Farem una vídeo en directe i us explicarem de què va tot això.


Com unir-vos a la transmissió en directe?


Molt fàcil, només heu de:


1. Entrar a Instagram a les 17:00 h.

2. Buscar-nos. Clicar sobre la 🔍 i escriure el peix grillat.

3. Clicar sobre la nostra foto de perfil que estarà envoltada per un cercle de colors (tal com podeu veure a la imatge de la dreta).


Si teniu qualsevol pregunta o problema per veure el vídeo en directe, ens podeu trucar o enviar un missatge de whatsapp al número de telèfon del restaurant: 638 846 490.


Fins dissabte! ♡
CONTACTE

HORARI

RESERVES

Tel. +34 638 846 490

Email: elpeixgrillat@gmail.com

C/Indústria, 56

Calella, 08370 BARCELONA

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Tel. +34 638 846 490

Trucar o enviar whatsapp

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Dissabte

​Diumenge

tancat

tancat

tancat

13:00 - 16:00 h

13:00 - 16:00 h

13:00 - 16:00 h

13:00 - 16:00 h

© 2020 by Restaurant El Peix Grillat