top of page

Actualitzat: Oct 21, 2020


Santa paciència, ja hi tornem a ser... Però aquest virus no podrà amb nosaltres. Res impedirà que pugueu seguir gaudint dels nostres plats.

Ja podeu trobar la selecció de plats i menús que oferim per emportar a la nostra web.

Anirem actualitzant els plats i menús periòdicament.

A més a més, tornem a fer horari d'hivern i això vol dir que tornem a obrir els dimecres al migdia. Així doncs, l'horari actual és:

Dilluns: tancat

Dimarts: tancat

Dimecres: de 13:00h a 16:00h

Dijous: de 13:00h a 16:00h

Divendres: de 13:00h a 16:00h

Dissabte: de 13:00h a 16:00h

Diumenge: de 13:00h a 16:00h

Esperem que estigueu tots bé.

Ciudeu-vos 💙


Hola família, esperem que hàgueu passat un bon estiu. Del 5 al 14 d'octubre (ambdós inclosos) el restaurant romandrà tancat per descans del personal.

Ens veiem a la tornada amb algunes novetats.

Si necessiteu contactar amb nosaltres durant aquests dies que tindrem tancat, ho podeu fer a través de WhatsApp o correu electrònic (elpeixgrillat@gmail.com).

Ens veiem dijous 15 d'octubre. 💗

Cuideu-vos

47 visualitzacions

Actualitzat: Jun 7, 2020

Qui més qui menys s'ha vist afectat pels canvis d'aquests últims mesos. Alguns han tingut més feina que mai, d'altres han perdut la feina, alguns s'han trobat sols, d'altres massa acompanyats, alguns han perdut qualitat de vida i d'altres n'han guanyat. És veritat, per molts el coronavirus ha creat un abans i un després.

Sigui quin sigui el teu punt de partida, nosaltres estem convençuts que junts podem promoure un futur millor.


Ara més que mai ens hem de donar suport els uns als altres. Tots podem contribuir a produir riquesa al nostre territori, mantenir i crear llocs de treball i millorar la qualitat de vida dels que ens envolten.

Aquest principi sempre ha format part de la filosofia de la nostra empresa. Tant al Peix Grillat com als Banys Tarridas sempre hem prioritzat els productes de proximitat i treballar amb proveïdors de la nostra zona.


En aquests moments és més important que mai posar en pràctica aquesta filosofia, i a part del que normalment ja fem, volem fer un gest addicional per col·laborar i ajudar a reactivar l'economia.


Per això, per cada comanda per a dues persones oferim una ampolla de Pansa Blanca D.O. Alella per 5 €. Vàlid tant per dinars al restaurant com per comandes per emportar. Promoció per als 100 primers clients.

Salut


1
2
bottom of page