top of page

Notícies

Gaudeix d'aquesta promoció i crea riquesa al teu territori, tots hi guanyem

Updated: Jun 7, 2020

Qui més qui menys s'ha vist afectat pels canvis d'aquests últims mesos. Alguns han tingut més feina que mai, d'altres han perdut la feina, alguns s'han trobat sols, d'altres massa acompanyats, alguns han perdut qualitat de vida i d'altres n'han guanyat. És veritat, per molts el coronavirus ha creat un abans i un després.

Sigui quin sigui el teu punt de partida, nosaltres estem convençuts que junts podem promoure un futur millor.


Ara més que mai ens hem de donar suport els uns als altres. Tots podem contribuir a produir riquesa al nostre territori, mantenir i crear llocs de treball i millorar la qualitat de vida dels que ens envolten.

Aquest principi sempre ha format part de la filosofia de la nostra empresa. Tant al Peix Grillat com als Banys Tarridas sempre hem prioritzat els productes de proximitat i treballar amb proveïdors de la nostra zona.


En aquests moments és més important que mai posar en pràctica aquesta filosofia, i a part del que normalment ja fem, volem fer un gest addicional per col·laborar i ajudar a reactivar l'economia.


Per això, per cada comanda per a dues persones oferim una ampolla de Pansa Blanca D.O. Alella per 5 €. Vàlid tant per dinars al restaurant com per comandes per emportar. Promoció per als 100 primers clients.

Salut


bottom of page